Ons netwerk

Als wereldwijd opererende expediteur verzorgt African Transport & Logistics (ATL) uw import, export en de crosstrades. Zowel over zee, door de lucht, als over land. Hierbij werken wij intensief samen met ons netwerk van agenten. Zo komen uw goederen altijd zorgeloos en snel op de eindbestemming aan.

Hecht en wereldwijd netwerk

De agentschappen van ATL zijn wereldwijd over 63 landen verspreid. Onze lokale agenten weten als geen ander wat er in hun regio speelt en zijn erg belangrijk voor ons. Veelal hebben wij exclusieve agentschappen met hen, vaak al tientallen jaren.

Zo kunnen wij kwaliteit, flexibiliteit, scherpe tarieven en een goede service waarborgen. Niet voor niets prijzen klanten onze betrouwbaarheid, proactieve informatievoorziening en hoge serviceniveau.

Africa Logistics Experts

Wij zijn daarnaast exclusief lid van Nederlandse bodem in het hoog aangeschreven Crosstrades netwerk. Dit netwerk hanteert strenge toelatingseisen en heeft expediteurs in Noord-Amerika en Europa gekoppeld aan kwaliteitsagenten in Afrika. Het netwerk werkt zeer professioneel samen en er worden periodiek meetings georganiseerd; dit om de diensten die we gezamenlijk in de markt zetten te blijven verbeteren en de onderlinge relaties hecht te houden. Hierdoor kunnen we bijvoorbeeld uw goederen die uit Shanghai komen op de stoep in Addis Ababa of Dar es Salaam leveren.

Kunnen wij u assisteren bij uw zending? Neem contact op met uw vaste contactpersoon binnen ATL en deze zal u graag verder helpen.


Onze wereldwijde dekking


snel

IT based solutions

personal

Single point of contact

oplossend

32 JAAR ERVARING

zekerheid

Erkend agent

WIJ ZIJN GECERTIFICEERD EN GLA/CROSSTRADES OBL NETWERK MEMBER

fenex iata gdp AEO GLA Cross Trades
Bel ons nu!
Terugbelverzoek